Автори


eminevЗдравейте!

Казвам се Емил Минев.
Едно от нещата, които силно ме вълнуват е самият процес на учене;  откриването на собствения потенциал, развитието му и неговата реализация. Така започнах да се занимавам професионално с обучения и тренинги. Имам опит в организирането и провеждането обучения свързани с личностни компетенции и поведенчески умения, както и в консултирането на организации в процеси на изграждане на обучителни системи, стратегии за развитие и мотивация, организационни промени.
Любимите ми теми са свързани с подпомагането на деца и тинейджъри в тяхното личностно развитие и откриването на страстта в живота.
Търся начини да изразя себе си и чрез изкуството на фотографията.
Обичам да пътувам, да се опознавам нови страни и култури.

Повече за мен може да научите от
профилите ми в LinkedIn и Contacto.bgavalevaКазвам се Ана Вълева.
Предишният си опит съм натрупала като вътрешен треньор и външен консултант за български и международни организации в областта на финансите, телекомуникацията, ИТ и рекламата.
Основният ми фокус е разработването и провеждането на обучения с максимална ефективност.
Вярвам, че хората притежават заряд от неизползвани ресурси, за чиято реализация обучителят може да бъде катализатор. Стремежът ми е да съдействам на хората да изживеят потенциала си, постигайки успех и удовлетворение.
Обичам да докосвам хората и чрез рисуване и писане на разкази.

Повече за мен може да научите от
профила ми в LinkedInavalevaКазвам се Борислав Дянков.
Завършил съм психология във Великотърновския университет. От няколко години се занимавам активно с разработването и провеждането на обучения в няколко направления – обслужване на клиенти, продажбени умения и умения за водене на преговори, презентационни умения и комуникация (междуличностна и организационна), управление на времето и стреса, изграждане и развитие на екипи. Като обучител най-голям интерес проявявам към прийомите, чрез които тренерът може да вдъхнови обучаваните да приложат наученото (практикуваното) в работата си. Освен темите, на които водя обучения, съм страшно запален по всичко, свързано с изграждането на екип, неговото управление и екипната ефективност. Освен това се вълнувам много от всички въпроси и казуси, свързани с управлението и лидерството.
В свободното си време се занимавам с бойни изкуства. Обичам източната философия и се старая да живея в съответствие с нейните постулати. За мен ученето е един непрестанен процес, който е необходимо условие за непрекъснатото развитие и усъвършенстване.

Повече за мен може да научите от
профила ми в LinkedIn

Гостуващи автори на InspireLearning.net

Казвам се Мартин Пепелджийски. Интересувам се от всичко, което дава свобода на човека – физическа, умствена и духовна. Правилните цветове, подходящо подбраните багри и нюанси са едно от тези неща, в които специализирам по-тясно. Аз съм идеолог и един от основателите на www.mycolour.bg

Емилия ИлиеваКазвам се Емилия Илиева и водя семинари за ненасилствена комуникация и лидерски умения. Една от създателките на приключенските семинари за ветроходство и лидерство “Морето ни зове”. www.moreto-ni-zove.com

Димитър ТашковИнж. Димитър Ташков е коучинг преподавател във Училище по мениджмънт към Нов български университет по практическа психология на бизнеса и развитието на личността, управлението на персонала и организациите. През последните години, той специализира и прилага практически в работата си като мениджър „под наем”, тренинг и коучинг консултант – методите (Рейки, Изис Сейким, Йога, Фен Шуй, НЛП, BTL и др.) за постигане на вътрешен баланс и развитие на личността, създаване на фирмени екипи, мотивация на човека и персонала, психология на потребителите, пазарите и клиентите.
За повече информация: www.plov.info

Пламен КалиновЗдравейте, казвам се Пламен Калинов. Моите професионални и лични интереси са свързани с управлението и развитието на човешките ресурси. Обучението за мен е един непрекъснат процес. Обучението това е самия живот и също като него е един непрестанно променящ се процес. Дните на килийното училище безвъзвратно отминаха. Естественият отговор на нарасналата нужда на съвременния човек да знае и може повече е електронното обучение. За да научите повече: http://www.znamimoga.net

Явор Янкулов Аз съм Явор Янкулов – преподавател в УНСС и доктор по икономика. Като мениджър в e-training.bg водя присъствени и дистанционни обучения по продажби и мениджмънт. Имам 15 години опит в обученията, автор съм на книгата “Продажбата е лесно нещо” и “Мениджмънт” – учебник за ВУЗ.

Капка СтойковаКазвам се Капка Стойкова. Най-много в работата си харесвам да видя мига, в който един човек осъзнава нещо важно за себе си и отключва неподозирани възможности…почти се чува “щрак“ и ..човека литва. Този момент ми дава най-голям смисъл във всичко, което работя от 1997 година насам. Оттогава в най-различни мениджърски, консултански, тренерски и коучинг роли тази тема е нещо, което ме следва и на се отдавам винаги с удоволствие и лекота.
www.development-zone.net

Естер ГомбашКазвам се Естер Гомбаш. Работата и животът ми са тясно преплетени с практикуването и разпространяването на метода ненасилствена комуникация и с превеждането и издаването на книги, като и от двете неща черпя много радост, смисъл и удовлетволение. Стремя се да живея тези качества в ежедневието си и да ги предавам чрез работата си.

Здравейте! Казвам се Албена Паралингова и се занимавам с политики за управление на хора от 2002 г. www.a3-vd.com
Обичам хората, света и идеите! Вдъхновява ме животът и всичко, което ми се случва! Останалото от мен можете да прочетете, усетите, потвърдите или отхвърлите в моите публикации!

Ива Тодорова е управляващ партньор и обучител в Mosaic Training. С обучение се занимава от 1999 г. Професионалните интереси на Ива са насочени към темата за общуването между хората. Вълнува се от начините за поддържане на диалога и търсене на разбирателството. Вдъхновяват я и въпросите, свързани с умението да представяме убедително и вдъхновяващо информация пред други хора.

Казвам се Стоян Ставру. Най-голямата ми страст е да предизвиквам правото (http://challengingthelaw.blogspot.com/). Вярвам, че спокойното море не създава опитни моряци. Поради това обичам неочакваните пътешествия, ентусиазираните събеседници и трудните въпроси. Вярвам и в това, че именно спокойното море е най-доброто огледало за майсторството на моряците. Ето защо обожавам спокойствието след буря, доказалите се приятели и усещането за добре свършена работа…

Аз съм Таки. Имам опит, който умея да споделям с вас. И вярвам, че, ако ти имаш една ябълка и аз също, щом се срещнем и се разминем, всеки ще си тръгне с по една ябълка, но, ако ти имаш идея и аз също, щом се срещнем, всеки ще си тръгне с по 2 идеи :)
Обикновено се занимавам с… душите на хората, източни философии, разхождам се сред природата, рисувам.
Най-много обичам да … се смея.

fetherСтани автор


Имате желание да споделите нещо интересно и вълнуващо с читателите на този блог?
Или пък желаете да се присъедините към екипа от автори на това онлайн издание?

Вижте как може да стане това »