Дванадесето международно изложение “Образование”

снимка: Меридиан 22

Днес, в НДК, отвори врати Дванадесетото международно изложение “Образование” – най-големият образователен форум в София, който обединява три специализирани изложения. Изложението ще продължи до неделя (08 март 2009 г.) и се провежда в зали 7, 8 и 9 (пети етаж) на Национален Дворец на Културата.

Изложението се организира със съдействието на Министерството на образованието и науката, Софийска голяма община, Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет, Българска търговско-промишлена палата, Национална асоциация “Частно образование” и Фондация “Европейска София”.

В изложенията участват държавни и частни учебни заведения: основни и средни училища, профилирани и професионални гимназии, колежи и университети от България и чужбина.

За кандидат-студентите се организира СТУДЕНТСКА БОРСА, а за завършващите студенти – ТРУДОВА БОРСА.

Специално място имат и професионалните учебни центрове, лицензирани от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет. Те предлагат различни курсове за професионално израстване, квалификация и преквалификация.

Всички участници в изложението ще бъдат включени в каталог, който ще бъде поместен и на интернет страницата на изложение “Образование”.

Програмата, съпътстваща изложението, включва дискусии, семинари, конкурси и културни изяви на участниците в изложението.

Организатор на изложението: Меридиан 22

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 4.00 / гласували: 1)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл