Каталог за обучения и обучителни организации

144124_universitys_library_2

Радвам се да ви съобщя, че този блог придобива все по-голяма популярност. Реших да добавя още нещо полезно към него, като създам Каталог за Обучения и Обучителни организации. В каталога могат да се включат всички желаещи, които практикуват в областта на обученията и развитието и предлагат обучителни и образователни услуги. Това може да са както обучителни организации, така и обучители на свободна практика.

Целта на каталога е да бъде информативен, полезен и достъпен източник на информация за търсещите обучителни услуги и обучения. Информацията, в него, е кратка и подредена по категории за по-лесно търсене. Съдържа име на фирмата, организацията или обучителя, адрес за връзка и примерни теми на обучения и обучителни курсове.

Все още каталогът е в изпитателен срок и предстои да се развива. Предполагам, че за в бъдеще ще претърпи кратки промени. Ако желаете да споделите вашето мнение, с цел подобряване на каталога, може да ни пишете или да оставите коментар в секцията за коментари под тази статия.

Разгледай каталога за Обучения и Обучителни организации »

Включи се в каталога »

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл