Технологии в обучението: Интерактивна бяла дъска

Снимка от: http://www.sxc.hu/profile/ywel

Спомняте ли си, когато сте били деца, как сте се радвали на новите играчки? Или как сте гледали замечтано витрините на детските магазини?
Е, няколко години по-късно това не се променя. Единственото, което се е променило, са играчките. Станали са по-големи, по-високотехнологични, по-истински. Когато видя някоя нова технология, страшно много и се радвам. Това са за мен играчките, с които обичам да си играя, като пораснало дете.

Искам да ви покажа една такава готина играчка, която се използва в обучение. Това е вид бяла дъска, но малко по-модерна. Може да я използвате, като голям монитор на лаптоп + функциалността на обикновената бяла дъска, т.е. може да пишете по нея с маркери. Определено, с подобна “играчка” обучението би могло да стане доста интересно и разнообразно. Вижте за какво става въпрос:
Ако сте на мнение, че това сигурно е доста скъпо. Или пък се налага да се справите с ограничението, че не може да я разнасяте със себе си по различни места. И в допълнените към всичко това сте на ТИ с технологиите (а може да имате такъв приятел). В следващото видео може да видите, как сами може да си направите нещо подобно – бързо, лесно и евтино.


Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 5.00 / гласували: 4)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл