Започнаха записвания за HR Industry 2014

HR Industry 2014

До 31 декември 2013 г. регистрацията за HR Industry 2014 ще e на преференциални цени. Събитието ще се състои на 13 февруари 2014 г. в Интерпред – СТЦ София. Организатор е JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси.

„Идва времето, когато HR индустрията излиза от детските си години и се превръща в по-сериозен и печеливш бранш. Изминалите години не са най-лесните за сектора. Доста колеги страдат от ситуацията в държавата и в света, но се борим и заедно продължаваме напред”. – заяви Светлозар Петров, управител на JobTiger на миналогодишното събитие.

Целта на събитието е да събере на едно място водещи HR компании, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това събрано в един ден.

Всички изложители ще бъдат включени в единствения по рода си каталог на HR индустрията в България и всеки посетител ще получи безплатно печатно копие от него. HR компаниите ще получават и едногодишен абонамент за сп. Мениджър.
За информация и записвания посетете: www.hrindustry.bg

HR Industry се провежда с подкрепата на: Интерпред – СТЦ София, сп. Мениджър и Probook.bg – професионална мрежа.


Медийни партньори: JobTiger.TV, Seminari 365, bgtrainers.com – форум на българските обучители и InspireLearning

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи:

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл