PowerPoint or not PowerPoint – презентация на живо

През пролетта на тази година (април 2010) се роди първото събитие посветено на организаторите на събития – изложението Eventex2010. И през есента, неговите създатели, продължават да мислят за организаторите на събития, като този път подготвиха двудневен семинар изпълнен с разнообразни и полезни теми от ивент индустрията в България. По време на Еventex Seminar 2010 ще имате възможност да научите за последните тенденции в ивент индустрията. Да почерпите опит от най-добрите практики в България и света. Ще и възможност да създадете ценни контакти с бъдещи клиенти и партньори.

Eventex Seminar 2010 ще се проведе в края на тази седмица – 25-26 ноември 2010, в хотел Експо София.

Някои от най-интересните теми на Eventex Seminar 2010 ще са:

  • Финансиране на събития: Мисията (не)възможна
  • Experiential Marketing – не просто събитие, а изживяване
  • Ефективен ROI: Как да увеличим приходите и да намалим разходите?
  • B2B Маркетинг за събития: Най-добри практики за България

Лекторите ще са някои от най-известните имена в България – организатори на най-интересните и значими събития.

За тези от вас, на които често им се налага да правят презентации или търсят развитие в тази насока, вярвам, че ще бъде интересна и темата, която подготвям за този семинар: PowerPoint or not PowerPoint – или Откъде да подхванем следващата си презентация?

На пролетното издание на Eventex2010 изнесох презентация, по време на която се опитах да представя няколко простички принципа в дизайна, които биха могли да се прилагат от всеки. Особеното при дизайна на презентации е, че той започва много преди тяхното графично оформление. По време на тази презентация, ще ви запозная с процеса от неговото начало и как, ако се научите да го следвате, може да избегнете скучните презентации с много информация, текст и данни.

Заповядайте на 25 и 26 Ноември в хотел Експо, София. Ще се радвам да се видим, запознаем и обменим ценен опит за организирането на събития и провеждането на презентации.

Вижте пълната програма на Eventex Seminar 2010.

За да потвърдите своето участие, използвайте формата за регистрация.

Вижте видео от предния Eventex, който се проведе на 29 април 2010 и събра над 250 човека:


Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл