Нови спонсори – Фондация “Същност”

Фондация “Същност” и семинарите “Същност” са плод на вдъхновението и вярата в безкрайния човешки потенциал да твори добро, да се свързва с другите и да споделя своите уникални дарове и таланти с тях. Отвъд формата на всяко човешко действие и желание пръска искри неговата същност – жива, творческа и безкрайна. Това е нашата посока и нашето пътешествие, към което ви каним да се присъедините!

~ Цитат от сайта на фондация “Същност”: www.essencebulgaria.org

Основната дейност на фондацията е провеждане на семинари, насочени към личностно развитие. Миналата година, по случай своя 5 годишен юбилей, фондацията проведе първите награди за личностно развитие – “Същност”. Наградите бяха връчени на официална церемония в Модерен Театър – София. По същото време, в градинката пред Народния Театър “Иван Вазов”, беше направена изложба от най-добрите фотографии в конкурса “Щастлива България.” Може да разгледате галерията и да видите наградените фотографии от тук.

Основната цел на семинарите “Същност” е да подпомогнат всеки човек в неговото търсене на неговото истинско АЗ, на неговата Същност. И когато я намери, смело да я заяви и сподели с останалите. Упражненията и интерактивните занимания по време на семинара, провокират всеки участник да открие своите подсъзнателни модели и поведения, които го спират по пътя на реализиране на собствения си потенциал и сбъдване на своите желания. Веднъж открили поведенията които им пречат, участниците имат възможност, взаимодействайки по между си, да открият нови поведения, нагласи и различен начин на общуване, които да им помогнат в справянето с ежедневните нежелани ситуации и преодоляването на лични житейски трудности.

Водещият на семинара – др. Менис Юсри е и основател на фондация “Същност”. През последните 20 години той е фасилитирал семинари в САЩ, Великобритания, България, Унгария, Швеция и Русия. Менис Юсри притежава докторска степен за фамилна терапия от Лондонския Университет. Освен работата си във фондация “Същност”, той е квалифициран семеен терапевт и супервайзор и практикува като семеен терапевт към Назионалните Здравни Услуги на Великобритания.

Следващият семинар “Към същността” предстои да се проведе от 18 до 22 март 2010г., в Дедеман Принцес Хотел, гр. София. Основните теми, които ще бъдат засегнати по време на семинара са:

  • Ангажираност към себе си
  • Предприемане на действия и създаване на резултати
  • Създаване на вътрешна яснота и увереност в себе си
  • Лична ефективност
  • Доверие в себе си и другите
  • Поемане на отговорност
  • Работа с вина и негодувание
  • Методи за успешна обратна връзка
  • Даване и получаване
  • Следващи стъпки

Повече информация за семинара и условия за регистрация може да откриете на следния линк:
Семинар “Към Същността”

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 4.50 / гласували: 2)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл