Събитие събира всички организатори на събития на едно място

На 29 април 2010 в хотел Експо София ще се проведе първото и единствено по рода си изложение, насочено към организаторите на събития. Изложението се организира от Web&Events – организатори на нашумелия форум “Кариера в България. Защо не?” и Уеб Експо, както и хотел Експо София.

Еventex 2010 е първото изложение в България за организатори на специални събития и браншовете, които ги обслужват. Целта на събитието е да засили сътрудничеството между компаниите, взимащи първостепенно или второстепенно участие при организацията на специално събитие, както и да представи услугите на такива компании пред широката публика.

“Вярваме, че България е изключително привлекателна дестинация за провеждането на световни бизнес събития. За целта е нужна координация и сътрудничество между фирмите организатори и засилено промотиране на България, като отлично място за провеждане на мащабни събития.” – убеден е Ованес Ованесян, собственик на Web& Events.

Изложители на Eventex 2010 ще бъдат организатори на събития, изложбени и конгресни центрове, кетъринг компании, PR агенции, фирми за техническо оборудване и всяка друга фирма, занимаваща се със специални събития. Очакват се над 1000 посетители.

Eventex 2010 е продължение на форум MICE България, на който специалиста в областта на ивент мениджмънта и туризма дискутираха горещо кои са пречките и предимствата на България като световна дестинация за провеждане на бизнес мероприятия. С тази поредица от срещи в областта на събитийния мениджмънт, организаторите са убедени, че скоро България ще бъде готова да бъде гост на световни бизнес събития.

Посещението на изложението е със свободен достъп. Изисква се само кратка регистрация на сайта на събитието.

Повече информация за събитието е достъпна на www.eventex.biz.

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл