Конкурс за стипендии за обучение в CIPR Internal Communications Certificate

Apeiron Academy организира Конкурс за стипендии за обучение в първия в България випуск на английската професионална квалификационна програма в областта на вътрешните комуникации – Internal Communications Certificate на the Chartered Institute of Public Relations (CIPR). Стипендията покрива пълните разходи по обучението и допълнителните учебни материали на спечелилия конкурса.

В конкурса могат да участват специалисти, работещи в сферата на корпоративните комуникации или студенти, които могат да докажат минимум една година професионален опит в сферата на Пъблик Рилейшънс, човешки ресурси, вътрешни комуникации, маркетинг, организационно развитие. Документи могат да подават както български, така и чужди граждани.

Сертификатът за вътрешни комуникации е най-новата квалификационна програма на английския институт CIPR. Предназначен е за специалисти, работещи в сферата на вътрешните комуникации или такива, които имат опит в близка област, но биха искали да задълбочат познанията си за организационна култура и организационна промяна, стратегическо планиране в сферата на вътрешните комуникации, социалните мрежи и новите медии.

Българският център Apeiron Academy е първият извън Великобритания, който получи акредитация за новата квалификационна. Обучението за придобиване на Сертификата за вътрешни комуникации стартира през януари 2010 година и е с продължителност 6 месеца. В Apeiron Academy лекциите ще бъдат водени от акредитирани гост-лектори на CIPR от Великобритания. В първия випуск в България лектор ще бъде създателят на програмата Кевин Рък и Ан Пилкингтън – основател на PR Academy (Великобритания), професионалисти с богат опит в сферата на комуникациите и акредитирани преподаватели на CIPR.

Условия за участие в конкурса можете да изтеглите оттук:
http://apeironcommunication.com/who_we_are/news24.html

Крайният срок за подаване на документите е 15 декември 2009 г.


През януари 2010 година стартира и четвъртия випуск на квалификационната програма Диплома за ПР на CIPR. Документи за записване могат да се подават до 1 декември 2009 година. Повече информация можете да намерите тук.

Благодарим за предоставената информация на Ева Широкова,
www. apeironcommunication.com

снимка: sxc.hu; Tiffany Szerpitcki

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл