Срокът на конкурса за есе за вдъхновяващ учител се удължава до края на септември.

Ето ни отново, след кратко отсъствие. Есента вече се усеща, а с нея и наближаването на новата учебна година за учители и ученици и новият сезон за всички обучители. Надявам се лятото да е донесло нови сили и вдъхновения на всички вас.

Благодаря на всички, които вече ни изпратиха своите есета по повод конкурса ни за есе на тема “Учителят, който винаги ще помня”. За тези от вас, които все още имат желание да се включат, но не им е останало време, имам добра новина – може да напишете и да ни изпратите и вашето вдъхновяващо есе до края на месец септември.

Едно кратко напомняне за темата на есето:

Разкажете ни за учителя, когото винаги ще помните.”

Всеки от нас има такъв учител. Всеки е бил докоснат от някой друг, по пътя на собственото си развитие. Докоснат по такъв начин, който е променил или затвърдил посоката, по която сме били поели. Не е задължително това да е човек, който ви е преподавал в училище. Може да е бил приятел, или някой случайно срещнат, или ваш шеф… Това е човек, който ви е вдъхновил за нещо голямо, без той да знае за това. Човек, който е допринесъл за вашето развитие с нещо. Сега е момента да споделите с какво. Разкажете ни за този човек.

Разкажете ни в няколко страници за учителят на вашия живот, който ви е вдъхновявал най-много. Разкажете ни с какво ви е вдъхновил, какъв човек е той, с какво се занимава, какво отношение сте получили от него. Защо винаги ще го помните? Какъв отпечатък е оставил върху вашето развитие?

Разкажете вашата история в няколко страници или я представете под формата на презентация, изготвена на PowerPoint.
За да участвате в конкурса, изпратете историята си на е-мейл: konkurs@inspirelearning.net, до 30 септември 2009г. Може да ни изпращате файлове във следните формати: pdf, txt, doc, docx, ppt, pps, pptx, pptsx

Най-добрите разкази ще бъдат публикувани в страниците на този блог, а един от вас ще спечели безплатна книга – “Последната лекция” на Радни Пауш.

Допълнителна награда ще има за изпратилите своя разказ, под формата на презентация изготвена на PowerPoint.Очакваме вашите разкази на
konkurs@inspirelearning.net
до 30 Септември 2009 г.


Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 5.00 / гласували: 1)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл