Разкажете своята история в 30 слайда и спечелете $5000
Това е новият конкурс от Slideshare.net съвместно с Fuze Meeting, който стартира тази седмица.
Всеки има какво да разкаже. Всеки има история, която може да сподели. Сега имате възможност да го направите и дори да спечелите сериозна награда. Условието е да разкажете своята история в 30 слайда или по-малко.За да участвате в конкурса е нужно да се регистрирате в Slideshare.net. След което ще можете да споделите вашата презентация и да участвате в конкурса за История. Може да включвате своите презентации за участие до 15 Юни. Освен голямата награда от $5,000 има още 4 награди – iPhone + $100 кредит от iTunes. Те ще бъдат раздадени на победителите в четирите категории:

  • Най-добър дизайн
  • Най-добре разказана история
  • Най-популярна
  • Най-добро използвана мултимедия

Всеки регистрирал се потребител на Slideshare.net има възможност да гласува за любимите си истории до 22 юни. След което ще бъдат обявени победителите на база гласовете на публиката и 5 членно жури.

Може да се запишете за участие или да научите повече за конкурса от следния линк:

http://www.slideshare.net/contest/fuze-tell-a-story-contest

Разгледайте и нашите съвети и уроци за дизайн на презентации.  Може да откриете полезни неща, които да ви помогнат за вашата история.

Успех!

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 5.00 / гласували: 2)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл