Първи награди за личностно развитие

Когато говорим за личностно развитие, няма как да пропуснем мисълта на Ганди – “Бъди промяната, която искаш да видиш в света”. Това е мотото, под което се ръководи и фондация “Същност”. Основната дейност на фондацията е провеждането на семинарите “Същност”, които са насочени към откриване и реализиране на пълния потенциал, който се крие във всеки от нас. По време на тези семинари, чрез различни интерактивности, методи, упражнения и взаимодействие с останалите участници, човек има възможността да получи сериозна обратна връзка за себе си. Тя може да му помогне да види неща, които е пропускал до този момент и които са го спирали от възможностите да реализира потенциала си и да сбъдне мечтите си. Всичко това се осъществява и чрез умелото фасилитиране на Менис Юсри. Той е основател на фондацията и се провежда тези семинари вече повече от 20 години в САЩ, Великобритания, България, Унгария, Швеция, Русия. От тази година в Германия и Испания.

Като участник в тези семинари мога да споделя, че са оказали сериозен принос и в моето личностно развитие. Трудно ми е да споделя, с какво точно са ми били полезни, защото те са били само началото на по-мащабни процеси, протичащи в годините. Но определено, по време на семинарите, аз успях да надникна и да видя своята Същност.

Тази година фондация “Същност” в България празнува юбилей – 5 години от основаването й. По този повод се организира юбилеен семинар, който ще се проведе от 10 до 14 юни. На юбилейното събитие на фондацията ще бъдат раздадени и първите награди за личностно развитие:

Наградите “Същност” празнуват сбъдването и промяната, която всички ние искаме да видим в света. Те символизират развитието и отзнаменуват неговото благотворно влияние върху хората. Те аплодират разцъфването на личността и стремежа на енергията към разгръщането на пълния й потенциал. Те са носители на позитивното послание на човека към живота и стремежа му към баланс с естественото състояние на нещата.

Наградите се дават на хора, които носят положителна промяна за себе си и за хората около себе си. Това са награди за съвременните герои, които ни вдъхновяват да правим крачки и скокове към своето осъществяване. Бихме искали да направим положителния пример на всеки от нас видим, което да ни окуражи още повече да следваме вътрешния си повик към развитие и сбъдване.

За наградите може да номинирате както себе си, така и някой ваш приятел. Категориите са:

  • Проявена същност – награда за голяма промяна
  • Чудотворна същност – награда за сбъдната мечта
  • Вдъхновяваща същност – награда за вдъхновяващ лидер
  • Творческа същност – награда за креативност
  • Благотворна същност – награда за принос към общността

Номинирането става след попълване и изпращане на формуляри, специално подготвени за всяка една награда. От събраните номинации за всяка награда ще бъдат излъчени пет, които ще бъдат подложени на гласуване в следващия етап от кампанията. Формулярите могат да се попълват както от първо, така и в трето лице, за друг човек.

Може да номинирате себе си или ваш приятел тук.
Вижте и съпътстващите събития, които организира фондацията, по случай юбилея.

Сайт по случай юбилея на фондацията: www.sledva.com
Повече за самата фондация и семинарите: www.essencebulgaria.org
Повече за Менис Юсри: www.menisyousry.co.uk

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 5.00 / гласували: 1)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл