Как да направим запитване за обучение или тренинг към обучаваща организация?

Изтегли форма за заявкаИзготвянето на една първоначална оферта от страна на обучителната организация е свързано със събиране на известно количество предварителна информация – параметри на обучението, които са необходими за изготвяне на програмата и калкулиране на разходите. В този пост ви предлагам да използвате една готовата примерна форма, която сме подготвили за вас. Може да я използвате директно или да я модифицирате по удобен за вас начин и спрямо вашите нужди. В нея ще намерите насоки и информация за попълването и.

Може да изтеглите формата от тук: TrainingRequestTemplate.doc

За да изготвянето на една оферта от обучителна организация, често е нужно да се очертае съдържанието и структурата на обучението, което на практика означава да конструира ново обучение. Важно нещо в неговата подготовка е правилния избор на теми, методи, техники и похвати. Този избор се прави на база предварителния анализ на нуждите от обучение и целите, които иска да постигне вашата компания чрез това обучение. За да бъде обучението ефективно и полезно е необходимо да сте наясно с тях. В случай, че не сте, може да посочите в заявката това, и че бихте искали да ви се съдейства в тази част. Друг вариант е да се обърнете предварително към консултантска фирма, с която да определите правилните нужди. Има случаи, когато най-очевидното решение на даден проблем, е обучение на персонала. Но това не винаги и така. Ако не сте сигурни, препоръчвам да се допитате до нужните консултанти.

Ако имате нужда от допълнителни напътствия, пояснения или съвет, може да се допитате и до нас чрез рубриката ни – DOC. отговаря на вашите въпроси.

Благодаря за съдействието при изготвянето на формата на:
Мария Трифонова от
DevelopmentZone
Александра Найденова от
Alicorn-Consult
Драгомира Шулева от
Заедно

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 4.33 / гласували: 3)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл