InspireLearning.net с нов дизайн

Img: http://www.flickr.com/photos/dejongedesign/

С настъпването на месец Март започва бавно да настъпва и пролетта. Времето, през което всичко се събужда от зимния си сън и започва бавно да се разлиства, разцъфва, съживява… Време на промени, време за ново начало.

В този дух нашия блог захвърли една дрешка и я замени с нова.
От тази седмица InspireLearning.net е с изяло сменен дизайн. Считаме, че тази тема е по-подходяща за това издание и за посоката, в която сме избрали да се развива. Визуално е по-подреден и предоставя на читателя по-добър поглед върху съдържанието на блога. Навигацията е лесна и позволява по-лесно откриване на сходни материали.

От заглавната страница може лесно да се ориентирате за най-новите публикации. Да видите кои са били най-харесваните материали от нашите читатели – тези събрали най-много гласове и най-висока оценка. Също така може да разберете и кои са били най-четените теми през последните седем дни.

В горния десен ъгъл на всяка статия ще може да видите заглавията на други статии от същата категория, а в края на статията ще видите препоръчани материали с подобно съдържание.

Към всяка статия разполагате с възможност да дадете своята оценка относно съдържанието, да оставите ваши мнения и коментари, или пък да я споделите с приятелите си от вашата социална мрежа.

Може да се присъедините и към приятелите на този блог чрез Google Friends Conect. Или да посетите страниците на наши приятели и партньори в секцията “други сайтове”.

Не пропускайте и да се абонирате за нашия бюлетин, за да следите новите статии от този блог.

Ако желаете, може да споделите вашето мнение за новата ни визия в коментарите под този пост.

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл