Нова рубрика: Pimp My Slide

pimpmyslidebig

нова рубрика

От известно време наблюдавам какво се търси и чете в InspireLearning.net. Определено към правенето и дизайна на презентации има голям интерес. Дори съвсем скоро направих консултация по е-мейл на наш редовен читател. Така се породи и идеята за тази нова рубрика.

За вдъхновение ми послужи шоуто на MTV – Pimp My Ride. Разликата е, че вместо коли ще преобразуваме до неузнаваемост ваши слайдове. И вместо по телевизията, това ще бъде отразено в страниците на нашия блог.

Основната цел е да използваме реални примери за дизайн на презентации от вашата практика.
Вие ни предоставяте ваша презентация, а ние ще и направим пълен редизайн. Част от слайдовете ще бъдат публикувани в този блог, като нагледен пример за “преди” и “след” със съответни коментари.
Допълнителната полза за този, който ни е изпратил презентация ще бъде нов, подобрен дизайн, напълно безплатно.

Няма да имаме възможност да работим върху всяка презентация, която ни изпратите. Поради тази причина ще си изберем някоя от изпратените ни, която ще бъде добър пример в последствие.

Преди да ни изпратите вашата презентация е необходимо да сте наясно, че слайдове с информация от нея ще бъдат публично публикувани в този блог и трябва да сте съгласни с това.

Ако желаете да ни изпратите ваша презентация вижте как може да стане това

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 5.00 / гласували: 2)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл