Кой спечели в първата ни томбола?

030109-1253-1.jpg

Честита Баба Марта

Първо искам да честития този изцяло български празник – Баба Марта – на всички наши читатели. Благодаря ви за подкрепата, която е много важна за прохождането и развитието на този блог. Желая ви този месец, свързан с настъпването на пролетта, да бъде начало и за ваши бъдещи успехи и много нови вдъхновения.

А сега по същество – първият спечелил първата ни томбола на Първи Март се оказа първият участник в томболата – Галя Пачалова – с коментар #1. Честито! :)

7habitsТя сподели в своя коментар, че е чела книгата “Седемте навика на високо ефективните хора”, а сега ще има и собствено копие.

В случай, че не успеем да се свържем с нея и да уточним как може да получи книгата до 6ти Март, ще проверим отново късмета на останалите участници.

Благодарим на всички участници за проявения интерес и споделените мнения. Скоро ще може да опитате късмета си отново в някои от нашите следващи томболи и награди, които планираме. Не пропускайте да се абонирате за този блог, за да не пропускате новите статии или когато настъпи време за следващата ни томбола. Може да направите това чрез RSS или E-mail.

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл