Обучение на треньори по групово-динамичен тренинг и организационно поведение

Център за развитие “ТОП-КОНСУЛТ” , организира и провежда обучения за професионална квалификация - “ТРЕНЬОР ПО ГРУПОВО-ДИНАМИЧЕН ТРЕНИНГ И ОРГАНИЗАЦИОННО ПОВЕДЕНИЕ” за специалисти и студенти по психология, работещи в отдели по УЧР, както и такива от други специалности проявяващи интерес към провеждането на обучения, с обща продължителност 304 учебни часа. Основен метод е интерактивния подход, при който се използва видеотехника и се прави микроанализ на поведението. 

Пълният цикъл на обучение е 12 месеца и приключва с представяне на курсов проект. Успешно завършилите пълният курс на обучение получават легитимно удостоверение за професионално обучение.


Обучение на  треньори по групово-динамичен психотренинг се организира от 1995 г. като до този момент през него са преминали над 350 участника. Групите  се сформират два  или три пъти годишно, при което общия брой на участниците в една обучителна група не надвишава 15 души.Обучението се провежда преобладаващо в събота и неделя приблизително един път в месеца, като изключение от това правят единствено І и ІV модули, които започват в сряда след обяд и продължават до неделя на обяд /четвъртък, петък и събота целодневно/. Групата обучавани сама определя графика за провеждане на отделните модули в зависимост от времето, с което разполагат отделните участници.

Началната дата за групата за обучение на треньори по групово-динамичен тренинг е определена за 25 февруари /сряда/ 2009 г. от 14 ч. /четвъртък, петък и събота – целодневно, а в неделя – до обяд/.


Вижте пълното описание на програмата…

За информация и записване:

ЦЕНТЪР ЗА РАЗВИТИЕ “ТОП-КОНСУЛТ”

ул. “Цар Иван Асен II” №7,
1504 София, България 
tel. /+359/ 2 846 38 36

/+359/ 889 984 090
e-mail:mafabrikant@Gmail.com

http://www.topconsult-bg.com

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Все още няма гласове)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл