Дизайн на презентации за НЕдизайнери

С този пост искам да отбележа началото на една бъдеща серия от презентации, които ще имат за цел да дадат насоки за правене на по-въздействащи презентации. Тука ще видите първата презентация, която е върху темата за дизайна. Постарал съм се да обобщя няколко простички принципа от дизайна по принцип, които са валидни и за правенето дизайн на слайдове. Това са контраст, подреденост, баланс, ритъм, простота и единство.

Посочил съм и простички насоки, които биха могли да се спазват за създаване на по-добро визуално въздействие. Опитал съм се да направя и самата презентация, като нагледен пример за въпросните принципи. Надявам се, че ще ви бъде полезна.

За в бъдеще обмислям изработване на още презентации по темата Презентационни Умения. Възнамерявам да включа още презентации за дизайна и творчеството; чисто технически умения за работа с програми като PwerPoint и Photoshop; съвети за структуриране и изработване на презентация; самата подготовка и провеждане на самата презентация.

Вашите коментари, мнения и препоръки ще ми бъдат от допълнителна полза при изработването. Така презентациите ще станат по-практични и полезни за всички.

Благодаря ви!
Емил Минев

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: презентация ppt)


НОВА РУБРИКА: “ПЪЛНА ПРОМЯНА” ЗА ВАШАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Пълна промяна за вашата презентация
Вижте промяната, която направихме върху презентация на Contacto.bg. В тази статия ще видите презентацията Преди и След заедно с коментари относно дизайна.
Изпратете ни и ваша презентация, ако искате да участвате в рубриката и даполучите безплатен редизайн.

При нас може да поръчате и професионален дизайн и редизайн за вашата презентация, както и консултиране по предварителната подготовка и изготвянето на презентацията.
Ако това ви интересува,
свържете се с нас за допълнителни уточнения и въпроси.

Харесва ли ви тази статия?
СтаваЗадоволителноСредноХаресва миСупер е (Рейтинг: 4.93 / гласували: 15)
Loading ... Loading ...
| | Още...
Ключови думи: , , , , , , ,

Ако намирате тази статия за интересна или темите в блога съвпадат с вашите интереси, абонирайте се за новите публикации чрез RSS feed или по E-мейл